Osallistumis- ja peruutusehdot

Päivitetty 20.8.2020

Osallistujat

Teiska-Partion tapahtumat on tarkoitettu lippukunnan jäsenille ja osallistujilla tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna. Mikäli et ole vielä Teiska-Partion jäsen, mutta haluaisit tulla tutustumaan toimintaamme, ole yhteydessä tapahtuman vastuuhenkilöön!

Ilmoittautuminen

Kuksa on partion sähköinen jäsenrekisteri, jonka kautta hoidetaan ilmoittautuminen melkein kaikkiin partiotapahtumiin. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on, joten tarkista ilmoittautumistapa!

Tapahtumaan ilmoittautuminen Kuksassa onnistuu tapahtuman yhteydessä olevan linkin kautta. Useimpiin tapahtumiin tulee huoltajan ilmoittaa alle 18-vuotiaat jäsenet omalla huoltajan Kuksa-tunnuksellaan.

Osallistumismaksu

Tapahtumasta riippuen osallistumismaksu maksetaan joko käteisellä tapahtumassa tai etukäteen laskutettuna. Tarkista aina ennen tapahtumaa miten tapahtuma maksetaan!

Ryhmien omilla retkillä osallistumismaksu kerätään yleensä vasta retkellä. Tasaraha laitetaan suljettuun kirjekuoreen, jonka päälle kirjoitetaan partiolaisen nimi.

Lippukunta maksaa partiotaitokilpailujen ja koulutusten osallistumismaksut.

Lippukunnan kesäleirin ja adventtileirin osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtumaa sähköpostiin tulevalla laskulla. Mikäli joudutaan lähettämään paperinen muistutuslasku, lisätään 3 € huomautusmaksu.

Peruutusehdot

Tämä ohje on voimassa Teiska-Partion tapahtumissa, mikäli tapahtuman tiedoissa ei muuta kerrota.

Ilmoittatumisen tapahtumiin voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Perumisen pitäisi onnistua Kuksassa kirjautumalla sisälle ja valitsemalla henkilön tiedoista Tapahtumat-välilehden. Mikäli tämä ei onnistu, ole yhteydessä tapahtuman vastaavaan viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Tapahtumiin ja retkille ostetaan ruokaa ja muita tarvikkeita ilmoittautuneiden osallistujien mukaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämän takia viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa maksutta vain sairaustapauksissa. Muussa tapauksessa osallistumismaksu tulee maksaa.

Katso myös: Hämeen partiopiirin ilmoittautumis- ja peruutusohjeet