Joulukampanja 2018

Lippukuntamme Teiska-Partio hankkii perinteiseen tapaan varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja Hämeen partiopiirin joulukorttipaketteja. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme ylläpitää toimintaamme myös tulevana vuonna.

Myynti lähestyy loppua!

Kalenterit ja kortit tulee tilittää ja myymättömät tuotteet palauttaa viimeistään sunnuntaina 2.12. Adventtileirillä. Myymättömät tuotteet voi myös palauttaa ryhmän kokouksessa ennen adventtileiriä.

Siirrymme tänä vuonna sähköiseen tilitykseen. Maksa myydyt tuotteet vasta, kun myynti on hoidettu myyjän osalta kokonaan loppuun.

 • Tilitykset tehdään Teiska-Partion tilille FI32 5730 3940 0030 98.
 • Kirjoita viestiin myyjän ryhmä, myyjän nimi sekä myytyjen kalenterien ja korttien määrä.

 

Yleistä tietoa kampanjasta

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Pyydämme teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaamme, joka on merkittävin vuosittainen varainkeruuprojektimme. Tavoitteemme on, että jokainen jäsen myisi vähintään kymmenen tuotetta (esimerkiksi viisi pakettia kortteja ja viisi kalenteria).

Lippukuntamme  yhteinen myyntitavoite on tänä vuonna 550 kalenteria ja 650 korttipakkaa (saman verran kuin viime vuonna myimme). Jos tämä toteutuu, saamme lippukunnalle tuottoa yli 2500 €! Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, Hämeen partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €. Korttipakan myyntihinta on 5 €, josta lippukuntamme saa 1,50 € ja piiri 3,5 €. Joulukampanjatuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Vaikka adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, voi itse myyntitilanne olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte kotona aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta.

Myyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista. Mikäli kalentereita myydään ulkona, on tärkeää myös pukeutua lämpimästi ja käyttää heijastinliiviä.

Myynnin voitoista noin 60 % käytetään Ilves-leiriin ja loput 40 % lippukunnan muuhun toimintaan.

Myyjille on luvassa myös palkintoja:

Piirin palkintojen lisäksi myös Teiska-Partio palkitsee parhaat myyjänsä:

 • Eniten tuotteita ryhmän jäseniä kohti myynyt ryhmä pääsee palkinnoksi Trampolin parkkiin.
 • Jokaisen ikäkauden paras myyjä palkitaan riippumatolla.

 

Myyntitapahtumat:

Teiska-Partio järjestää kolme myyntitempausta:

  • la 10.11. Prisma Linnainmaa klo 10-16
  • la  17.11. Prisma Kaleva klo 10-16
  • su 18.11. Prisma Kaleva klo 10-16

Myyjiä siis tarvitaan ja paljon! Jokaisen lippukunnan jäsenen odotetaan osallistuvan vähintään yhteen myyntitempauksen. Ilmoittaudu mukaan ryhmänjohtajallesi tai suoraan milla.valio@teiskapartio.fi viimeistään myyntitempausta edeltävänä sunnuntaina. Myyntitapahtumassa myydyt tuotteet jaetaan myyjien kesken heidän henkilökohtaisiin myyntimääriinsä. Vaikka et ottaisi myyntituotteita itsellesi myyntiin, on myyntitempauksiin osallistuminen silti erittäin toivottavaa.

Myyntipäivät jaetaan kahteen vuoroon, klo 10-13 ja klo 13-16. Jokaiseen vuoroon tarvitaan 6-8 myyjää ja kaksi aikuista. Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli sinulle sopii vain toinen päivän vuoroista. Ilmoittautumisten perusteella ilmoittautuneet jaetaan tasan vuoroihin ja heille lähetetään tarkemmat ohjeet.

Samalla, kun vanhempi tuot partiolaisesi myymään tuotteita, toivomme että voisit jäädä myös itse auttamaan myynnissä. Myyjäksi ei tarvitse välttämättä ryhtyä, mutta apua tarvitaan esimerkiksi rahojen säilyttämiseen ja tuotteiden vahtimiseen.

 

Myyntituotteita jaetaan  29.10. ja 31.10. kokouksissa.

 • Kalentereita ja kortteja saa tilattua lisää seuraavaan kokoukseen laittamalla omalle ryhmänjohtajalle (tai suoraan kampanjapäällikölle) viestin viimeistään sunnuntaina klo 18.

 

Lisätietoa saat:

Kampanjapäällikkö      
Milla Valio
044 567 3993, milla.valio@teiskapartio.fi