Nuku yö Riihiksellä

Tervetuloa yöpymään Riihilammella koko perheen kanssa!
Tarjolla on metsää ja luontoa, mahdollisuus yöpyä turvallisessa ympäristössä sekä halutessasi hyvää seuraa yhteisen iltanuotion ääressä. Riihilampeen voi pulahtaa uimaan tai käydä soutelemassa. Voit viettää iltapäivää samoillen metsissä tai istuskellen nuotiolla. Virallista ohjelmaa ei ole.
Tarvitset omat yöpymisvarusteet (teltta, riippumatto tms, makuupussi ja -alusta), säähän sopivat vaatteet ja kengät sekä omat ruuat ja ruuanvalmistusvälineet. Alueella on kaksi nuotiopaikkaa, jossa voi tehdä ruokaa (metsäpalovaroitus huomioiden), sekä pihassa pöytiä, joiden ääressä helppo kokkailla retkikeittimellä. Lämmintä tiskivettä on tarjolla “talon puolesta”.
Ei hätää vaikka et olisikaan kokenut retkeilijä, paikalla on partiolaisia auttamassa teltan pystytyksessä ja neuvomassa retkeilyn saloihin – Rohkeasti vain mukaan!
Retki on päihteetön ja jokainen retkeilee omalla vastuulla. Koiran saat ottaa mukaan, kunhan se on ystävällinen ja pidät sen kytkettynä koko ajan. Linja-autolla pääsee n. 4 kilometrin päähän Riihilammesta ja omalla autolla n. 500 metrin päähän alueesta.
ajo-ohje Riihilammelle: Tampereen suunnasta tultaessa käänny Teiskon kirkkotielle ja aja sitä n.10 km. Käänny vasemmalle Kiimajoentielle (risteyksessä roskaalaatikoita), ja aja sitä n.500 m. Käänny vasemmalle Riihilammintielle ja aja tien päähän asti, siellä on parkkipaikka. Parkkipaikalta kävelymatka metsäpolkua pitkin n.700 m.