Nuku yö ulkona

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.-30.8.2020. Teiska-Partio tarttuu haasteeseen ja kutsuu juuri sinut yöpymään ulkona! Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona.

Tarjolla on metsää ja luontoa, mahdollisuus yöpyä turvallisessa ympäristössä sekä halutessasi hyvää seuraa yhteisen iltanuotion ääressä. Riihilampeen voi pulahtaa uimaan tai voit käydä soutelemassa, tai voit viettää iltapäivää samoillen metsissä tai istuskellen nuotiolla. Voit myös nauttia valmiista aamupalasta sunnuntaina, jos kokkailu ei jaksa innostaa 🙂

Mukaan tarvitset omat yöpymisvarusteet (teltta, riippumatto tms sekä makuupussi ja -alusta), säähän sopivat vaatteet ja kengät sekä omat ruuat ja ruuanvalmistusvälineet. Alueella on kaksi nuotiopaikkaa, jossa voi tehdä ruokaa (jos ei ole metsäpalovaroitusta), sekä pihassa pöytiä, joiden ääressä helppo kokkailla retkikeittimellä. Lämmintä tiskivettä on tarjolla “talon puolesta”.

Ei hätää vaikka et olisikaan kokenut retkeilijä, paikalla on teiska-partiolaisia auttamassa teltan pystytyksessä ja neuvomassa retkeilyn saloihin, eli rohkeasti vain mukaan!

Retki on päihteetön ja jokainen retkeilee omalla vastuulla (partiolaisilla on partiovakuutus voimassa). Koiran saat ottaa mukaan, kunhan se on ystävällinen ja pidät sen kytkettynä koko ajan. 

Jos haluat valmiin aamupalan sunnuntaille, se on mahdollista! Tee tilaus viimeistään 26.8. Tässä linkki tilaukseen. Lippukuntalaisille aamupala on ilmainen, mutta se pitää silti tilata ennakkoon.

Jos tarvitset majoitetta (teltta, laavu tai paikka puolijoukkueteltassa), laita sähköpostia heidi.hietaniemi@teiskapartio.fi viimeistään 26.8., kokeillaan järjestää majoite kaikille sitä tarvitseville.

 

Kyseessä on kaikille avoin partiotapahtuma. Jokainen alle 15-vuotias osallistuja tarvitsee retkelle mukaan oman huoltajan tai muun tutun aikuisen. 15-17 -vuotiaat voivat lähteä retkelle ilman omaa huoltajaa, mutta silloin heidän tulee ilmoittautua retkelle tämän linkin kautta, jotta Teiska-Partion aikuiset tietävät, kenestä ovat vastuussa. Ilmoittautuminen pitää tehdä viimeistään 26.8. Muiden tapahtumaan osallistujien ei tarvitse erikseen ilmoittautua, sillä he retkeilevät omalla vastuulla (ja alaikäiset huoltajan vastuulla).

 

ajo-ohje Riihilammelle: Tampereen suunnasta tultaessa käänny Teiskon kirkkotielle ja aja sitä n.10 km. Käänny vasemmalle Kiimajoentielle (risteyksessä roskaalaatikoita), ja aja sitä n.500 m. Käänny vasemmalle Riihilammintielle ja aja tien päähän asti, siellä on parkkipaikka. Parkkipaikalta kävelymatka polkua pitkin n.700 m.