PartioHype Särkänniemessä

Hämeen Partiopiiri järjestää elokuussa PartioHype-tapahtuman Särkänniemessä! PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype-päivän aikataulut ja ohjelma tarkentuvat elokuun alussa. Tapahtuman järjestämissä otamme huomioon myös sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa erikoishintaisia, yhden päivän Särkänniemi- rannekkeita (yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 € / kpl). Rannekkeet ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeiden hinnat kesällä 2020 portilta ovat 47 € ja 42 €.

Särkänniemen aukioloajat löytyvät osoitteesta: https://sarkanniemi.fi/muut/aukioloajat/ . Toistaiseksi Särkänniemeen tulee varata vierailupäivälle paikka etukäteen. Myös ennakkoon lipun hankkineiden täytyy varata vierailupäivä erikseen Särkännimen nettisivujen kautta. Lisätietoa Särkänniemeen liittyvistä ajankohtaisista rajoituksista löytyy täältä: https://sarkanniemi.fi/muut/ajankohtaista/

Ensimmäinen tilausaika päättyy su 14.6. Nämä rannekkeet voi noutaa seuraavina aikoina:
Tampereen Partiotoimisto, Yliopistonkatu 60 A, tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.6. klo 12.00-18.00 TAI voit valita postituksen (maksetut rannekkeet postitetaan ke 17.6.) postitus- ja käsittelykulut ovat 4 € / lähetys.

Toinen tilausmahdollisuus on 3.-23.8., jolloin rannekkeita voi noutaa Partiotoimistolta tai valita niille postituksen.

PartioHype-päivänä 30.8. rannekkeet on mahdollista noutaa myös Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12.00-14.00.

Ranneketilaukset tehdään Kuksan kautta, jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=35253

HUOM! Hämeen Partiopiiri laskuttaa rannekkeet heti tilauksen saapuessa ja luovutamme VAIN maksettuja rannekkeita. Laskut toimitetaan sähköisesti. Oman laskun löytää myös Kuksasta henkilön omista tiedoista. Otathan rannekkeita noudettaessa maksukuitin nähtäväksi. Partiotoimistolta rannekkeita noutaessa voit maksaa rannekkeet myös kortilla.