Kaikki mukaan 2019 -sudenpentukilpailut 

Koska:
11.5.2019 Koko päivä
2019-05-11T00:00:00+03:00
2019-05-12T00:00:00+03:00
Missä:
Tampere
Linnainmaan koulu

Kaikki Mukaan! -sudenpentukisa 2019 tutustuttaa pentueet tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden maailmaan. Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Sudenpentukisa voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma – tervemenoa huoltajat/isovanhemmat/kummit mukaan saattajiksi!

Kilpailupentueen koko on 4–7 sudenpentua, mieluiten 4-5 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa ja poikia ja tyttöjä voi olla samassa pentueessa.

Pentueella on oltava mukana vähintään 15–vuotias saattaja, jonka tehtävänä on vastata pentueen turvallisuudesta. Saattaja kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Teiska-Partio maksaa kisan osallistumismaksun, eli siis tapahtuma on kisaajille ja saattajille ilmainen.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan 1.-19.4. välisenä aikana omalle laumanjohtajalle. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava sudenpennun erityisruokavaliot ja jos perheestänne olisi lähdössä saattaja, hänen nimensä ja puhelinnumeronsa ja mahdolliset erityisruokavaliot. Laumanjohtajat kokoavat joukkueet ja ilmoittavat ne kisaan pääsiäisen aikana.

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse laumanjohtajille viimeistään 29.4.

Tapahtuman sivuilta voi lukea lisätietoa.