Teiskan Joiku 01/2023

Teiskan Joiku 01/2023 [pdf]

Hyvää uutta vuotta 2023!

Partiotoiminta jatkuu taas viikolla 2!

Perinteinen partioparaati järjestetään tänä vuonna 7.5. Tampereella. Kesäleirin alustava aika on heinäkuun viimeisellä viikolla 26.–30.7. Sudenpentujen ja seikkailijoiden leiri on todennäköisesti hieman lyhyempi ja sijoittuu leirin loppuosaan.

Kevään kaikki tapahtumia ei ole vielä ehditty lyömään lukkoon, mutta lopuista tapahtumista saamme toivottavasti kerrottua tarkemmat päivät seuraavassa Joikussa.

Voit nyt liittyä Teiskan Joikun tilaajaksi!

Teiskan Joikun tilaajaksi on nyt mahdollista liittyä! Mikäli siis haluat jatkossa saada Joikun aina suoraan omaan sähköpostiisi, käy katsomassa tarkemmat ohjeet osoitteesta http://www.teiskapartio.fi/teiskanjoiku/

Jos olet saanut Joikun omaan sähköpostiisi jo aiemmin, muutos ei vaikuta sinuun. Lähetämme Joikun kaikille jäsenillemme ja heidän huoltajilleen jäsenrekisteristä löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Nyt liittyminen on kuitenkin mahdollista myös esimerkiksi toiselle huoltajalle, joka ei jäsenrekisteristä löydy.

Partion ohjelmapainotus vuonna 2023 on Sanoista tekoihin!

Ohjelmapainotuksien tarkoituksena on tukea lippukuntia toteuttamaan laadukasta partio-ohjelmaa. Ohjelmapainotus kestää aiheesta riippuen 1–2 vuotta kerrallaan ja se sisältää toteutusvinkkejä aktiviteetteihin ja/tai suurempia toiminnan järjestämiseen liittyviä ohjeita.

Vuosien 2022–2023 ohjelmapainotus Sanoista tekoihin! ohjaa partiolaisia ottamaan oppia YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Agenda 2030) ja paremman maailman puolesta toimimiseen.

Vuonna 2022 tavoitteena oli, että jokainen ikäkausi ottaa kestävän kehityksen tavoitteet haltuun partio-ohjelman puitteissa. Teiska-Partiossa tämä näkyi esimerkiksi siinä, että haimme ja meille myönnettiin Kestävästi partiossa   -tunnus. Tästä kerrottiin edellisessä Joikussa.

Vuonna 2023 lippukunnat tekevät tekoja paremman maailman puolesta. Jos juuri sinulla on hyvä idea siitä, miten voimme tätä toteuttaa, kerrothan sen esimerkiksi ryhmänjohtajallesi!

Voit lukea lisää ohjelmapainotuksesta Partion nettisivuilta https://partio-ohjelma.fi/ajankohtaista/sanoista-tekoihin-ohjelmapainotus-2022-2023

Tulevat tapahtumat

  • 22.2.2023 klo 18 Teiska-Partion sääntömääräinen vuosikokous @ Seurakuntatila Aunes.
  • 27.2.–5.3.2023 Talviloma. Ei partiota tällä viikolla.
  • 3.–9.4.2023 Hiljainen viikko. Ei partiota tällä viikolla.
  • Yrjönpäiväjuhla. Päivä vielä avoin.
  • 7.5.2023 Partioparaati @ Tampere.
  • 26.–30.7.2023 Kesäleiri. Kaikille ikäkausille tarkoitettu yhteinen kesäleiri.