Teiskan Joiku 05/2023

Teiskan Joiku 05/2023 [pdf]

Palautekysely

Haluamme Teiska-Partiossa seurata ja kehittää lippukunnan toimintaa. Tämän vuoksi kysymme nyt teiltä lippukuntalaisilta ja vanhemmilta palautetta kuluneesta toimintavuodesta.

Toivomme vastauksia kaikilta jäseniltämme sekä heidän huoltajiltaan. Linkit kyselyyn löydät osoitteesta www.teiskapartio.fi/palaute

Vastaathan viimeistään su 14.5. Kiitos palautteestasi!

Teiska-Partion vaatetilaus

Nyt on taas mahdollista tilata Teiska-Partion logolla painatettuja huppareita, collegeja, t-paitoja ja urheilu-t-paitoja. Tilaukset tehdään verkkokaupan kautta ja maksetaan suoraan verkkokaupassa.

Yhteistoimituksella tilatuille tuotteille järjestetään muutama jakotilaisuus Auneksella tuotteiden saapumisen jälkeen. Lisämaksusta voit myös tilata tuotteet suoraan kotiin. Verkkokauppa on auki su 14.5. asti. https://kauppa.kloffa.fi/teiska-partio/

Ilmoittautuminen kesäleirille auki

Teiska-Partion kesäleiri Pimee 2023 pidetään heinäkuun lopussa Kurussa. Nimestään huolimatta leiristä ei varmasti tule synkkä!

Ilmoittautuminen on nyt auki! Katso tarkemmat tiedot nettisivuilta ja imoittaudu mukaan Kuksassa viimeistään su 28.5. http://www.teiskapartio.fi/kesaleiri2023/

Yrjönpäiväjuhla 20.4.2023

Teiska-Partio juhli tänä vuonna Yrjönpäivää Kintulammilla Kirkkokiven laavulla. Matkalla laavulle saapujia haastettiin ikäkausiin liittyvillä kysymyksillä.

Juhla alkoi toisen vuoden sudenpentujen Tinttien tulkinnalla Pyhän Yrjön tarinasta. Lisäksi juhlassa annettiin partiolupauksia, jaettiin suoritusmerkkejä, laulettiin ja huudettiin. Juhla loppui perinteisesti yhteiseen sisaruspiiriin.

Vaikka ympäristö oli vielä kovin lumisen näköinen, ruohikkopalovaaran takia nuotion tekeminen oli kiellettyä. Onneksi perinteisiä vaahtokarkkeja korvaamassa paikalla pääsi askartelemaan ikäkausien väreissä loistavan karkkikepin.

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!

Sudenpentujen lupauksenanto Yrjönpäiväjuhlassa. Kuvaaja Milla Valio.

Tulevat tapahtumat

  • 26.–30.7.2023 Kesäleiri @ Lammasniemen leirikeskus. Koko lippukunnan kesäleiri.
  • 2.–6.8.2023 Liljareissu Ahvenanmaalle. Samoajille ja vanhemmille.
  • 21.8.2023 Syksyn toiminta alkaa.