Teiskan Joiku

Teiskan Joiku on Teiska-Partion kuukausitiedote, joka on suunnattu teiskapartiolaisille ja heidän kotiväelleen. Keräämme tiedotteeseen joka kuukausi tiedot lähestyvistä tapahtumista ja tärkeimmät partiotoimintaan liittyvät uutiset.

Tiedote lähetetään kuun ensimmäisenä sunnuntaina jäsenrekisteristä löytyviin sähköpostiosoitteisiin Teiska-Partion jäsenille ja heidän huoltajilleen. Lisäksi löydät Teiskan Joikun nettisivuiltamme tutusta osoitteesta teiskapartio.fi

Liity tilaajaksi

Voit liittyä Teiskan Joikun tilaajaksi, vaikka et olisikaan teiskapartiolainen tai huoltaja.

Ohje sähköpostilistalle liittymiseen Gmail-osoitteella:

  1. Mene osoitteeseen https://groups.google.com/g/teiskanjoiku ja liity ryhmään. Liittyessä valitse tilaa ”Kaikki uudet viestit”, niin kuukausittainen tiedote löytää varmasti perille. Listan kautta ei lähetetä muita viestejä.

Ohje sähköpostilistalle liittymiseen muulla sähköpostiosoitteella:

  1. Lähetä sähköposti osoitteeseen teiskanjoiku+subscribe@googlegroups.com Viesti ei tarvitse aihetta tai sisältöä.
  2. Vahvista tilaus vastaamalla saamaasi liittymispyyntö-sähköpostiin, viesti ei tarvitse sisältöä. Viestissä oleva linkki ei välttämättä toimi. Jos et saa viestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio.
  3. Saat vahvistusviestin siitä, että olet liittynyt ryhmään. Käy ryhmässä -linkki ei välttämättä toimi, mutta siitä ei tarvitse huolestua.

Ohje sähköpostilistalta eroamiseen:

  1. Lähetä sähköposti osoitteeseen teiskanjoiku+unsubscribe@googlegroups.com Viesti ei tarvitse aihetta tai sisältöä.
  2. Saat vahvistusviestin siitä, että olet lopettanut ryhmän tilaamisen.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä teiskanjoiku@teiskapartio.fi