Joulukampanja 2022

Tilitykset ja myymättömien tuotteiden palautus

Myydyt tuotteet tulee tilittää ja myymättömät tuotteet palauttaa viimeistään sunnuntaina 27.11. Adventtileirillä. Myymättömät tuotteet voi myös palauttaa ryhmän kokouksessa ennen Adventtileiriä. Lakupakettien päiväyksen takia palautathan myymättömät mahdollisimman nopeasti! Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia.

Myydyt tuotteet tilitetään sähköisesti. Mikäli et pysty tekemään tilitystä sähköisesti, olethan yhteydessä ryhmänjohtajaasi tai kampanjapäällikköön. Maksa myydyt tuotteet vasta, kun myynti on hoidettu myyjän osalta kokonaan loppuun.

 • Tilitykset tehdään Teiska-Partion tilille FI32 5730 3940 0030 98.
 • Kirjoita viestiin myyjän ryhmä, myyjän nimi sekä myytyjen kalenterien, lakupakettien ja heijastimien määrät. 
 • Sisarusten myynnit voi tilittää samalla kertaa.

Myyntiin otettujen tuotteiden määrän pystyy tarkistamaan Kuksasta siirtymällä oikeasta yläkulmasta myyjän tietoihin. Joulukampanjatuotteiden tiedot löytyvät ”Kampanjan tuotemyynti” -välilehdeltä. Epäselvissä tilanteissa otathan ensisijaisesti yhteyttä kampanjasta vastanneeseen ryhmänjohtajaan.

 


 

Lippukuntamme hankkii perinteiseen tapaan varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita.  Lisäksi tänä vuonna myymme Teiska-Partion omia lakurasioita ja heijastimia. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme ylläpitää toimintaamme myös tulevana vuonna.

Yleistä tietoa kampanjasta

Pyydämme teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaamme, joka on merkittävin vuosittainen varainkeruuprojektimme. Partiolainen on tuotteiden paras myyjä, mutta myös vanhemmat voivat osallistua myyntiin esimerkiksi myymällä tuotteita työpaikallaan.

Vaikka tuotteiden myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, voi itse myyntitilanne olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte kotona aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta.

Myyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista. Mikäli tuotteita myydään ulkona, on tärkeää myös pukeutua lämpimästi ja käyttää heijastinliiviä.

Paras myyntipuhe menee näin:

Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti lippukunnan Trangioiden uusimiseen. Viiden uuden kaasutrangian ostamiseen tarvitsemme noin 500 €. Loput voitosta jaetaan:

 • 50 % viikkotoiminnan ja retkien tukemiseen
 • 50 % kesäleiriin ja adventtileiriin

Joulukampanjassa kerättyjen varojen avulla olemme jo useamman vuoden pystyneet pitämään kaikki Teiska-Partion omat retket ja leirit täysin ilmaisina osallistujille.

Myyntituotteet

Tänä vuonna meillä on myynnissä kolme tuotetta.

Partiolaisten adventtikalenteri

Adventtikalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Partiolaisten adventtikalenteri on ilahduttanut jo 75 vuotta.

Kalenteri on Avainlippu-tuote ja sen ensimmäinen luukku avataan ensimmäisenä adventtina. Vuoden 2022 adventtikalenterin on kuvittanut suosittu lastenkirjailija Ninka Reittu.

Teiska-Partion lakurasia

Lakritsirasian myyntihinta on 10 €. Rasia sisältää 500 g Kouvolan lakritsin suussasulavia lakupaloja.

Kuvituskuva on otettu Riihilammelta auringonlaskun aikaan.

Käsittele lakuja huolellisesti, jotta paketti säilyy myyntikelpoisena.

Teiska-Partion heijastin

Jousiheijastimen myyntihinta on 5 €. Jousiheijastin on helppokäyttöinen ja parantaa merkittävästi näkyvyyttä pimeässä.

 

 

Palkinnot myyjille

Teiska-Partio palkitsee myyjiä

 • 15 tuotetta (kalenteri, lakupaketti, heijastin) myyneille pieni ensiapulaukku.
 • Jokaisen ikäkauden paras myyjä palkitaan kuivapussisetillä.
 • Eniten tuotteita ryhmän jäseniä kohti myynyt ryhmä palkitaan valitsemallaan aktiviteetilla.

Suomen Partiolaiset & Hämeen Partiopiiri palkitsee  adventtikalentereiden myyjiä:

 • 12 kalenteria myynyt saa pinkin tonttumerkin
 • 20 kalenteria myyneille metallinen juomapullo
 • lisäksi 50 kalenteria myyneille hopeinen tonttumerkki ja 100 kalenteria myyneille kultainen tonttumerkki

HUOM! Tonttumerkiin ja juomapulloon lasketaan ainoastaan adventtikalenterit! Teiska-Partion omia tuotteita ei lasketa näiden myyntiin. 

Myyntituotteiden jakaminen

 • Myyntituotteita jaetaan 25.-27.10. kokouksissa.
 • Tuotteet tulee tilata joko tuomalla kokoukseen huoltajan allekirjoittama tilauslomake tai lähettämällä tieto myyntiin otettavista kalenterista, lakupaketeista ja heijastimista suoraan ryhmänjohtajalle ennen kokousta. Voit käyttää halutessasi tätä tilauslomaketta (pdf).
 • Tuotteita saa tilattua lisää seuraavaan kokoukseen laittamalla lisätilauksen omalle ryhmänjohtajallesi hänen ilmoittamaansa ajankohtaan mennessä.

Adventtikalenterin voit ostaa myös netistä joko itsellesi tai lahjaksi. Voit tukea Teiska-Partiota ostaessasi valitsemalla tuettavaksi lippukunnaksi Teiska-Partion tai suoraan käyttämällä linkkiä https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/teiska-partio-ry (tätä kautta ostettuja tuotteita ei voida kohdistaa tietylle myyjälle)

Lisätietoa saat:
Kampanjapäällikkö      
Milla Valio
044 567 3993, milla.valio@teiskapartio.fi