Yrjönpäiväjuhla

Tervetuloa Teiska-Partion Yrjönpäiväjuhlaan 20.4.2023 klo 18!

Teiska-Partion perinteistä Yrjönpäiväjuhlaa vietetään tänä vuonna Kirkkokiven laavulla Kintulammilla yhdessä ulkoillen.

Ohjelmassa perinteistä nuotio-ohjelmaa ja suoritusmerkkien jakoa. Nuotiolla paistellaan yhdessä vaahtokarkkeja ja lisäksi mukanaan voi tuoda esimerkiksi makkaraa paistettavaksi. Yrjönpäiväjuhlan yhteydessä järjestetään myös varustekirppis ja on mahdollisuus kokeilla Te-Pa:n vaatetilauksen sovituskappaleita.

Varaathan mukaan ulkoiluun ja säähän sopivat vaatteet ja jalkineet.

Nähdään Kintulammilla!

Varustekirppis

Yrjönpäivänjuhlan yhteydessä järjestetään varustekirppis. Kirppikselle voi tuoda itselleen pieniä tai tarpeettomia partioaiheisia tavaroita myyntiin, esim. partiovaatteita, retkeilyvarusteita ja ulkoiluvaatteita. Muistakaa ottaa käteistä mukaan.

Vaatetilauksen sovituskappaleet

Varustetilaus tulee taas! Voit tilata huppareita, collegepaitoja tai T-paitoja Te-Pa painatuksella. Yrjönpäiväjuhlassa on mahdollista sovittaa vaatteita. Tilauksen tarkemmat ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Saapumisohje Kintulammille

Saapuminen alueelle tapahtuu Tampereen suunnasta kääntymällä Aitolahti-Sorilan risteyksestä Pulesjärventielle. Pulesjärventieltä käännytään Keltolahdentielle (P1 – kartalla). Saavuttaessa Keltolahdentien (P1) pysäköintialueelle navigaattoriin kannattaa laittaa Keltolahdentie 47.
Alueen kartta