Resispossen vaellus 24.-25.10.2015

Vaelluksemme alkoi Seitsemsen p-paikalta, josta lähdimme kävelemään kohti Haukilampea. Hetken kartan kanssa tuskailun jälkeen huomasimme parhaan reitin Haukilammelle. Matkamme oli Haukilammelle 8 km ja menimme sen yhden pysähdyksen taktiikalla (Neste-oil K-market). Pysähdyksellämme söimme Mama nuudeleit ja broilerpyöryköitä. Kun olimme syöneet niin Haukilamelle oli 1,3 km.

Kun pääsimme Haukilammelle niin pystytimme meidän matalan majamme. Vilho löysi meille geokätkön, jonka vihkoon kirjoitimme Resisposse was here 😀 (Oikeasti Teiska-Partio).  Kun olimme selvinneet geokätköstä niin teimme smägärööniä ja tonnikalaa (smägäröön = makaroonia).  Aleksi, Vilho, Lauri, Konsta sekä Reini teki valvonta-liljan, ja henkiin jäi vain Lauri ja Konsta. Ja nyt tulee yön tarina…muahahahahahhaa…. Mutta tätä ennen pelasimme hauskaa korttipeliä Tavin kaa. Yö oli rauhallinen, ei kuulunut edes hirveesti ääntä. Me teimme samalla puita.

Aamulla söimme Nalle-puuroa, jonka söimme vikisemättä. Teimme myös mustikkakiisseliä. Palasimme Haukilammelta Seitsemisen parkkipaikalle, se väli oli 8 km.

Mukana olivat Aleksi, Konsta, Vilho, Lauri, Matias, Veka, Reini ja tietenkin Antti.

 

by: Konsta ja Aleksi