Syksy 2019

HUOM! 1. luokkalaisten ryhmään on jo tulossa paljon osallistujia, mutta ryhmällä ei ole vielä johtajaa. Ole ryhmää koskevissa asioissa suoraan yhteydessä Sami Puuskaan (sami.puuska@teiskapartio.fi, 0400 559 699).

Teiska-Partion toiminta käynnistyy tänä vuonna viikolla 36!

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu sunnuntaina 18.8. klo 18 alkaen tämän linkin kautta: https://ilmoittautuminen.teiskapartio.fi/

Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 1.9. ja tämän jälkeen vapaita paikkoja voi kysyä suoraan ryhmän johtajalta. Johtajan yhteystiedot löydät ryhmät-välilehdeltä.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiin on olemassa vain rajallinen määrä paikkoja. Jos ryhmään vapautuu paikkoja toimintakauden aikana, ryhmää täytetään ilmoittautumisten mukaisessa järjestyksessä.

HUOM! Jos olet ollut mukana toiminnassa keväällä, sinulle on automaattisesti varattu paikka ryhmään.

Uusi lauma (1. luokkalaisille)
Tavoitteena on, että Teiska-Partiossa alkaisi tänä toimintakautena myös uusi sudenpentulauma. Uudella laumalla ei ole vielä kokoontumisaikaa tai johtajaa. Lauman toiminnan käynnistymisen aika riippuu ryhmän johtajasta.

Uuteen laumaan ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin ryhmiin. Kuitenkin varmistaaksesi sudenpennun paikka laumassa, tulee ilmoittautumisen lisäksi vanhemman (tai muun aikuisen) osallistua lauman perustamiskokoukseen su 25.8. klo 18 Kämmenniemen kerhohuoneella. Eli siis: ilmoittaudu 18.8. julkaistavan ilmoittautumislomakkeen kautta ja tule seuraavana sunnuntaina paikalle kuulemaan miten uuden lauman toiminta saadaan käyntiin!

Syksyn 2019 ryhmät

Sudenpennut
1 lk lauma, katso lisätiedot yläpuolelta!
2 lk lauma Pihkatassut, keskiviikkoisin klo 18:15-19:15 Kotilinnassa. Johtajana Salla N. (salla.nieminen @ teiskapartio.fi).
3 lk lauma Sudentassut, torstaisin klo 18:00-19:30 Kotilinnassa. Johtajana Heidi (heidi.hietaniemi @ teiskapartio.fi).

Seikkailijat
4 lk – 5 lk seikkailijajoukkue Nasut + Villeimmät karhut, keskiviikkoisin klo 18:15-19:45 Kämmenniemen kerhohuoneella. Johtajana Eva (eva.mantyvaara @ teiskapartio.fi) ja Tuomas.

Tarpojat
6 lk – 8 lk tarpojajoukkue Kaarnaparrat, keskiviikkoisin klo 18:15-19:45 Teiskon seurakuntalolla. Johtajina Mika (mika.jannes @ teiskapartio.fi) ja Salla V.

Samoajat
15-18 vuotiaat, kokoontumiset tiistaisin Kämmenniemen kerhohuoneella. Luotseina Krista (krista.matasniemi @ teiskapartio.fi) ja Ainomaija (ainomaija.keskinen @ teiskapartio.fi)

Vaeltajat ja aikuiset
Teiska-Partiossa toimii myös paljon vaeltajia ja aikuisia. Kaikki uudet aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä Ainomaijaan (ainomaija.keskinen @ teiskapartio.fi)!

Kokoontumispaikat
• Kämmenniemen kerhohuone: Kämmenniemessä Kämmenniemenkatu 46.
• Kotilinna: Kämmenniemessä Kotilinnasäätiön kerhotilassa Ullakonvainio 5.
• Teiskon seurakuntatalo: Teiskon kirkolla Teiskon kirkkotie 113.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoa saat lippukunnanjohtajalta Ainomaija Keskinen, ainomaija.keskinen @ teiskapartio.fi