Syksy 2020

Teiska-Partion toiminta käynnistyy viikolla 35!

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu sunnuntaina 16.8. klo 18 alkaen. Ilmoittautumislinkki päivittyy sivulle www.teiskapartio.fi/ilmoittautuminen-2020/

Ilmoittautuminen sulkeutuu ma 31.8., ja tämän jälkeen vapaita paikkoja voi kysyä suoraan ryhmän johtajalta. Johtajan yhteystiedot löydät tästä jutusta alempaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiin on olemassa vain rajallinen määrä paikkoja. Jos ryhmään vapautuu paikkoja toimintakauden aikana, ryhmää täytetään ilmoittautumisten mukaisessa järjestyksessä.

Toiminnassa keväällä mukana olleille on automaattisesti varattu paikka ryhmään.

Uusi lauma (1. luokkalaisille)
Tavoitteena on, että Teiska-Partiossa alkaisi tänä toimintakautena myös uusi sudenpentulauma. Uudella laumalla ei ole vielä kokoontumisaikaa tai johtajaa. Lauman toiminnan käynnistymisen aika riippuu ryhmän johtajasta.

Uuteen laumaan ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin ryhmiin. Kuitenkin varmistaaksesi sudenpennun paikka laumassa, tulee ilmoittautumisen lisäksi vanhemman (tai muun aikuisen) osallistua lauman perustamiskokoukseen su 6.9. klo 18 Auneksessa. Eli siis: ilmoittaudu 16.8. julkaistavan ilmoittautumislomakkeen kautta ja tule 6.9. paikalle kuulemaan miten uuden lauman toiminta saadaan käyntiin!

Lisätietoa 1-luokkalaisten laumasta antaa Heidi (heidi.hietaniemi@teiskapartio.fi)

Syksyn 2020 ryhmät

Sudenpennut
1 lk lauma,  katso tarkemmat tiedot yläpuolelta.
2 lk lauma Sudet, torstaisin klo 18:00-19:30 Kotilinnassa. Johtajana Eeva (eeva.kahilaniemi@teiskapartio.fi).
3 lk lauma Pihkatassut, keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 Kotilinnassa. Johtajina Salla N. (salla.nieminen@teiskapartio.fi) ja Viivi (viivi.mikkonen@teiskapartio.fi).

Seikkailijat
4 lk siirtyvä seikkailijajoukkue Sudentassut, tiistaisin klo 17:30-19:00 Auneksessa. Johtajina Nenna (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi) ja Emilia.
5 lk seikkailijajoukkue Nasut , tiistaisin klo 18:30-20:00 Auneksessa. Johtajana Eva (eva.mantyvaara@teiskapartio.fi).

Tarpojat
6 lk – 8 lk tarpojajoukkue Kaarnaparrat, torstaisin klo 18:00-19:30 Auneksessa. Johtajana Salla V. (salla.valio@teiskapartio.fi).

Samoajat
15–18-vuotiaat, luotseina Krista (krista.matasniemi@teiskapartio.fi) ja Ainomaija (ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi)

Vaeltajat ja aikuiset
Teiska-Partiossa toimii myös paljon vaeltajia ja aikuisia. Kaikki uudet aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä Ainomaijaan (ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi)!

Kokoontumispaikat
  • Aunes: Seurakuntatila Kämmenniemessä, Aunessalmenkatu 25.
  • Kotilinna: Kämmenniemessä Kotilinnasäätiön kerhotila, Ullakonvainio 5.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoa saat lippukunnanjohtajalta Ainomaija Keskinen, ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi