Syksy 2021

Teiska-Partion toiminta käynnistyy viikolla 35!

Uusien jäsenten ilmoittautuminen
Siirrymme käyttämään partion jäsenrekisteriä Kuksaa ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen on jatkossa auki vuoden ympäri. Kesän aikana ilmoittautuneille ilmoitamme viimeistään su 15.8. onko ryhmässä tilaa. Ohjeet ilmoittautumiseen: http://www.teiskapartio.fi/ilmoittautuminen/

Toiminnassa keväällä mukana olleille on automaattisesti varattu paikka ryhmään.

Uusi lauma (1. luokkalaisille)
Tavoitteena on, että Teiska-Partiossa alkaa uusi ykkösluokkalaisten sudenpentulauma tammikuussa. Uuteen laumaan ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin ryhmiin. Kuitenkin varmistaaksesi sudenpennun paikan laumassa, tulee ilmoittautumisen lisäksi vanhemman (tai muun aikuisen) osallistua lauman perustamiskokoukseen su 5.9. klo 18 seurakuntatila Auneksessa. Ilmoittaudu siis ilmoittautumislomakkeen kautta ja tule 5.9. paikalle kuulemaan miten uuden lauman toiminta käynnistyy!

Lisätietoa 1-luokkalaisten laumasta antaa Nenna (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi)

Syksyn 2021 ryhmät

Sudenpennut
1 lk uusi lauma,  katso tarkemmat tiedot yläpuolelta.
2 lk lauma, tiistaisin klo 18:00-19:00 Kotilinnassa. Johtajana Salla N. (salla.nieminen@teiskapartio.fi).
3 lk lauma Sudet, keskiviikkoisin klo 17:30-19:00 Kotilinnassa. Johtajana Eeva (eeva.kahilaniemi@teiskapartio.fi).

Seikkailijat
4 lk siirtyvä seikkailijajoukkue Pihkatassut, tiistaisin klo 17:30-19:00 Auneksessa. Johtajina Eva (eva.mantyvaara@teiskapartio.fi) ja Emil.
5 lk seikkailijajoukkue Kettukarkit, tiistaisin klo 18:30-20:00 Auneksessa. Johtajana Nenna (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi) ja Emilia.

Tarpojat
6 – 8 lk tarpojajoukkue Nasut + Kaarnaparrat , keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 Auneksessa. Johtajina Vilho (vilho.mantyvaara@teiskapartio.fi) ja Salla V. (salla.valio@teiskapartio.fi).

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset (15 v +)
Teiska-Partiossa toimii myös paljon samoajia, vaeltajia ja aikuisia. Kaikki uudet nuoret ja aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä  Ainomaijaan (ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi)!

Kokoontumispaikat
  • Aunes: Seurakuntatila Kämmenniemessä, Aunessalmenkatu 25.
  • Kotilinna: Kämmenniemessä Kotilinnasäätiön kerhotila, Ullakonvainio 5.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoa saat lippukunnanjohtajalta Ainomaija Keskinen, ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi