Liljareissu Ahvenanmaalle

Huom! Reissu on k-samoaja (syksyllä samoajiin siirtyvät pääsevät myös mukaan).

Liljareissu Ahvenanmaalle

Tervetuloa matkaan Suomen jännittävimpään EU:hun kuulumattomaan maakuntaan! Reissuun lähdetään 3.8. Suomen Turusta aamulaivalla ja palataan 6.8. Sunnuntaina päivälaivalla.

Ahvenanmaan eksoottisessa ympäristössä pääset haastamaan itseäsi ja testaamaan henkistä kanttia eripituisten liljamatkojen muodossa. Tarkoituksena nahkaliljassa on kävellä tietty kilometrimatka 24 tunnissa 8kg paino kannettavana. Suunnitellut matkat:

  • Tutustumislilja 20 km
  • Vihreä nahkalilja 40 km
  • Punainen nahkalilja (vihreän aiemmin suorittaneille) 50 km
  • Harmaa nahkalilja (punaisen aiemmin suorittaneille) 60 km

Reissun tukikohtana toimii Finström sjöskouterin kolo Godbyssä. Liljakävelyn lisäksi aikaa jää siis myös muulle ohjelmalle ja Ahvenanmaahan tutustumiseen.

Alustava hinta-arvio on 75 € / osallistuja. Reissua varten tullaan tekemään etukäteen yhteistä varainhankintaa, jotta osallistujille jää mahdollisimman vähän maksettavaa itselle. Huomioithan siis, että olet varautunut osallistumaan myös varainkeruutapahtumiin ennen reissua.

Virallinen ilmoittautuminen on nyt auki Kuksassa kuksaan.fi/58243! Kaikkien osallistujien tulee käydä ilmoittautumassa riippumatta siitä, oletko täyttänyt ”olen kiinnostunut” -lomakkeen vai et. Ilmoittautuminen viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Jäikö kysyttävää?

Laita sähköpostia tai wa-viestiä:

Sini: sini.pyyvaara@gmail.com, 050 528 1487