Joulukampanja 2021

Tilitä ja palauta myymättömät tuotteet viimeistään su 28.11.!

Joulukampanja lähenee loppuaan. Myydyt tuotteet pitää tilittää viimeistään sunnuntaina 28.11. Myydyt tuotteet tilitetään sähköisesti. Maksa myydyt tuotteet vasta, kun myynti on hoidettu myyjän osalta kokonaan loppuun.

  • Tilitykset tehdään Teiska-Partion tilille FI32 5730 3940 0030 98.
  • Kirjoita viestiin myyjän ryhmä, myyjän nimi sekä myytyjen kalenterien ja korttien määrät.

Mikäli sinulla on edelleen kotona myymättömiä tuotteita, otathan yhteyttä Millaan (milla.valio@teiskapartio.fi) mahdollisimman nopeasti niin sovitaan niiden palauttamisesta!

Myyntiin otettujen tuotteiden määrän pystyy tarkistamaan Kuksasta (https://kuksa.partio.fi/) siirtymällä oikeasta yläkulmasta myyjän tietoihin. Joulukampanjatuotteiden tiedot löytyvät ”Kampanjan tuotemyynti” -välilehdeltä. Myyntitempauksessa myydyt tuotteet kirjataan Kuksaan vasta sunnuntain jälkeen. Epäselvissä tilanteissa otathan ensisijaisesti yhteyttä kampanjasta vastanneeseen ryhmänjohtajaan.

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille kampanjaan osallistuneille!


Lippukuntamme hankkii perinteiseen tapaan varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja Hämeen partiopiirin joulukorttipaketteja. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme ylläpitää toimintaamme myös tulevana vuonna.

Yleistä tietoa kampanjasta

Pyydämme teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaamme, joka on merkittävin vuosittainen varainkeruuprojektimme. Partiolainen on adventtikalenterin ja joulukorttien paras myyjä.

Adventtikalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalenteri on Avainlippu-tuote ja sen ensimmäinen luukku avataan ensimmäisenä adventtina.

Joulukorttipaketin myyntihinta on 5 € ja ne ovat tänä vuonna myynnissä todennäköisesti viimeistä kertaa! Yksi paketti sisältää kuusi Mauri Kunnaksen kuvittamaa yksipuolista korttia ja lippukuntamme saa jokaisesta myydystä korttipakasta 1,5 €. Laskeneen kysynnän vuoksi Hämeen partiopiiri aikoo luopua korttien myynnistä. Tänä vuonna myydään pois varastoon aiempina vuosina jääneitä paketteja, joten korttien kuvitukset vaihtelevat. Paketissa olevien korttien kuvat näet pakkauksen takapuolelta.

Joulukampanjatuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Vaikka tuotteiden myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, voi itse myyntitilanne olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte kotona aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta.


Myyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista. Mikäli tuotteita myydään ulkona, on tärkeää myös pukeutua lämpimästi ja käyttää heijastinliiviä.

Myynnin voitoista noin 50 % käytetään viikkotoiminnan ja retkien tukemiseen sekä lippukunnan kaluston päivittämiseen. Toinen 50 % ohjataan kesän 2022 oman kesäleirin ja Finnjambore Kajon osallistumismaksujen tukemiseen. Viime vuonna joulukampanjan avulla kerätyillä varoilla mahdollistimme sen, että tänä vuonna kaikki lippukunnan retket ja leirit ovat olleet ilmaisia osallistujille.

Myyjille on luvassa myös palkintoja:

Hämeen partiopiiri palkitsee siis myyjiä:

  • 12 tuotetta (kalenteria/korttipakettia) myynyt saa tonttumerkin
  • 18 tuotetta (kalenteria/korttipakettia) myynyt saa Koziolin kannellisen lautasen

Piirin palkintojen lisäksi myös Teiska-Partio palkitsee parhaat myyjänsä:

  • Eniten tuotteita ryhmän jäseniä kohti myynyt ryhmä palkitaan itsensä valitsemalla aktiviteetilla.
  • Jokaisen ikäkauden paras myyjä palkitaan Haltin Streetpack -repulla.

Myyntituotteita jaetaan  26.10. ja 27.10. kokouksissa

  • Tuotteet tulee tilata joko tuomalla kokoukseen huoltajan allekirjoittama tilauslomake tai lähettämällä tieto myyntiin otettavista kalenterista ja korttipaketeista suoraan ryhmänjohtajalle ennen kokousta. Voit käyttää halutessasi tätä tuotetilauslomaketta (pdf)
  • Tuotteita saa tilattua lisää seuraavaan kokoukseen laittamalla lisätilauksen omalle ryhmänjohtajallesi hänen ilmoittamaansa ajankohtaan mennessä.

Adventtikalenterin voit ostaa myös netistä joko itsellesi tai lahjaksi. Voit tukea Teiska-Partiota ostaessasi valitsemalla tuettavaksi lippukunnaksi Teiska-Partion tai suoraan käyttämällä linkkiä https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/teiska-partio-ry (tätä kautta ostettuja tuotteita ei voida kohdistaa tietylle myyjälle)

Myyntitempaukset

Teiska-Partiolle on tarjottu mahdollisuutta osallistua ilman osallistumismaksua Ratinan joulunavaus -tapahtumaan 20.-21.11.2021. Edellytyksenä on, että saamme noin 10 lasta jouluparatiin tonttulakit päässä.

Myyntiajat ovat lauantaina 11-16 ja sunnuntaina 12-17.  Tapahtumassa myydyt tuotteet jaetaan tasan myyjien kesken jokaisen henkilökohtaiseen myyntimäärään.

Vuorot:
Paraati la 11:00-11:30 (tästä pääsee halutessaan jatkamaan tuohon ekaan myyntiryhmään)
Myynti La 11:00-13:30
Myynti la 13:30.16:00
Myynti Su 12:00-14:30
Myynti Su 14:30-17:00

Ilmoittautumiset myyntivuoroihin Samille (sami.puuska@teiskapartio.fi) viimeistään su 24.10. Ilmoita ilmoittautuessasi haluatko vuoron yhdelle vai molemmille päiville.  Myyntiryhmiin tarvitaan myös muutamia aikuisia avuksi, joten ilmoittakaa osallistuuko teiltä lapsi, aikuinen vai molemmat, Kiitos.

Tilitykset ja myymättömien tuotteiden palautus

Kalenterit ja kortit tulee tilittää ja myymättömät tuotteet palauttaa viimeistään sunnuntaina 28.11. Adventtileirillä. Myymättömät tuotteet voi myös palauttaa ryhmän kokouksessa ennen Adventtileiriä.

Myydyt tuotteet tilitetään sähköisesti. Maksa myydyt tuotteet vasta, kun myynti on hoidettu myyjän osalta kokonaan loppuun.

  • Tilitykset tehdään Teiska-Partion tilille FI32 5730 3940 0030 98.
  • Kirjoita viestiin myyjän ryhmä, myyjän nimi sekä myytyjen kalenterien ja korttien määrät.

 

Lisätietoa saat:
Kampanjapäällikkö      
Milla Valio
044 567 3993, milla.valio@teiskapartio.fi