Syksy 2022

Teiska-Partion toiminta käynnistyy viikolla 34!

Uusien jäsenten ilmoittautuminen
Ilmoittautumiseen käytetään jäsenrekisteriä Kuksaa ja ilmoittautuminen on auki ympäri vuoden. Kesän aikana ilmoittautuneille ilmoitamme viimeistään su 14.8. onko ryhmässä tilaa. Ohjeet ilmoittautumiseen: http://www.teiskapartio.fi/ilmoittautuminen/

Toiminnassa keväällä mukana olleille on automaattisesti varattu paikka ryhmään.

Uusi lauma (1. luokkalaisille)
Tavoitteena on, että Teiska-Partiossa alkaa uusi ykkösluokkalaisten sudenpentulauma tammikuussa. Uuteen laumaan ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin ryhmiin. Kuitenkin varmistaaksesi sudenpennun paikan laumassa, tulee ilmoittautumisen lisäksi vanhemman (tai muun aikuisen) osallistua lauman perustamiskokoukseen su 4.9. klo 18 seurakuntatila Auneksessa. Ilmoittaudu siis ilmoittautumislomakkeen kautta ja tule 4.9. paikalle kuulemaan miten uuden lauman toiminta käynnistyy!

Lisätietoa 1-luokkalaisten laumasta antaa Nenna (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi)

Syksyn 2022 ryhmät

Sudenpennut
1 lk lauma, katso tarkemmat tiedot yläpuolelta.
2 lk uusi lauma, torstaisin klo 18:00-19:00 Auneksessa. Johtajina Hanna (hanna.kulovuori@teiskapartio.fi) ja Emil (emil.jannes@teiskapartio.fi).
3 lk lauma Teiskontassut, tiistaisin klo 18:00-19:30 Kotilinnassa. Johtajana Salla N. (salla.nieminen@teiskapartio.fi).

Seikkailijat
4 lk siirtyvä seikkailijajoukkue Sudet, tiistaisin klo 17:30-19:00 Auneksessa. Johtajana Nenna (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi).
5 lk seikkailijajoukkue Pihkatassut, tiistaisin klo 18:30-20:00 Auneksessa. Johtajana Eva (eva.mantyvaara@teiskapartio.fi).

Tarpojat
Tarpojajoukkue Kaarnaparrat + Kettukarkit, keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 Auneksessa. Johtajina Salla V. (salla.valio@teiskapartio.fi), Totte (totte.salonen@teiskapartio.fi) ja Emilia (emilia.mikkonen@teiskapartio.fi). Luotsi Aikku (ainomaija.keskinen@teiskapartio.fi).

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset (15 v +)
Teiska-Partiossa toimii myös paljon samoajia, vaeltajia ja aikuisia. Kaikki uudet nuoret ja aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä  Nennaan (nenna.jarvinen@teiskapartio.fi)!

Kokoontumispaikat
  • Aunes: Seurakuntatila Kämmenniemessä, Aunessalmenkatu 25.
  • Kotilinna: Kämmenniemessä Kotilinnasäätiön kerhotila, Ullakonvainio 5.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoa saat lippukunnanjohtajalta Nenna Järviseltä, nenna.jarvinen@teiskapartio.fi