Teiskan Joiku 06/2022

Teiskan Joiku 06/2022 [pdf]

Kutsu Teiska-Partion 45-vuotissyntymäpäiville

Milloin sinä olet viimeksi käynyt Riihilammella? Vai onko sinulla vielä Riihis näkemättä?

Tervetuloa viettämään Teiska-Partion 45-vuotissyntymäpäivää Riihilammelle sunnuntaina 12.6. klo 12.00. Ota oma muki mukaan!

Parkkipaikalta kävelymatkaa on n. 500 metriä metsäpolkua pitkin, eli varaathan hieman aikaa paikalle saapumiseen. Parkkitilaa on rajoitetusti, eli suosithan kimppakyytejä. Parkkialueen osoite on Riihilammintie 130 (eli tien päätepiste).

Lisätietoja juhlasta: Heidi Hietaniemi, 040 7447 053

Syksyn ryhmät

Syksyn ryhmien alustavat tiedot on julkaistu nettisivuille. Toiminnassa keväällä mukana olleille on automaattisesti varattu paikka ryhmään. Mikäli et aio jatkaa enää syksyllä, ilmoitathan siitä joko ryhmän uudelle tai vanhalle johtajalle. Näin tiedämme, paljonko ryhmässä on tilaa  uusille!

http://www.teiskapartio.fi/syksy2022/

Palautekyselyn terveiset

Kiitämme kaikkia palautekyselyyn vastanneita! Saamamme palaute oli erittäin positiivista.

Ensiapukoulutusta johtajille

Teiska-Partio järjesti yhdessä SPR:n kanssa Ensiapukurssi EA 1 -koulutuksen Auneksessa toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Kurssilla opitaan tärkeitä tietoja ja taitoja hätätilanteissa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen.

Koulutuksen osallistui 13 Te-Pa:n johtajaa. Pääsimme harjoittelemaan muun muassa tajuttoman ensiapua, sekä lapsen että aikuisen painelu-puhalluselvytystä, defibrillaattorin käyttöä, tukehtuvan ensiapua, ja tavallisimpien sairauskohtausten ensiapua. Lisäksi harjoittelimme sekä isompien että pienempien haavojen hoitamista, myrkytyksien ensiapua, sokkipotilaan hoitamista ja yleisesti auttamistilanteessa toimimista.

Kylkiasentoon kääntäminen niskaa tukien. Kuvaaja: Milla Valio

Tavoitteenamme on, että kaikki Teiska-Partion ryhmänjohtajat ovat käyneet EA1-koulutuksen tai omaavat vastaavat taidot esimerkiksi työnsä kautta.

Tulevat tapahtumat

  • 9.-12.6.2022 Kesäleiri Halogeeni 2022 @ Riihilampi.
  • 12.6.2022 Teiska-Partion 45-vuotisjuhla @ Riihilampi. Kutsu yllä.
  • 15.-23.7.2022 Kajo finnjamboree tarpojille ja vanhemmille @ Evo.
  • 22.8.2022 Syksyn toiminta alkaa.