Teiskan Joiku 10/2022

Teiskan Joiku 10/2022 [pdf]

Syystapahtuma 20.9.2022

Syystapahtuma pidettiin myös tänä vuonna Terälahden luontokoulun laavulla. Matkalla laavulle osallistujat pääsivät testaamaan tietämystään Teiska-Partiosta rastiradan kysymyksiin vastaamalla.

Itse juhlassa sekä ihan uudet partiolaiset ja uuteen ikäkauteen siirtyvät pääsivät antamaan uuden lupauksen. Lisäksi lauloimme ja huusimme. Juhlan lopuksi pidimme yhteisen iltapiirin ja paistoimme vaahtokarkkeja nuotiolla.

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!

Adventtileiri 2022

Tervetuloa Adventtileirille 25.-27.11.2022!

Adventtileiri pidetään Aitolahden vanhalla pappilalla. Leiri alkaa tarpojilla perjantai-iltana ja sudenpennuilla ja seikkailijoilla lauantaina aamulla. Leiri päättyy kaikilla sunnuntaina pidettävään juhlaan, johon vanhemmat ovat tervetulleita.

Leirillä päästään seikkailemaan erilaisten Disney-hahmojen kanssa ja nauttimaan kavereiden seurasta.

Tarkemmat tiedot leiristä julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan lokakuun loppupuolella.

Joulukampanja 2022

Joulukampanja on taas tulossa! Aloitamme Teiska-Partiossa kampanjan viikolla 43. Ensimmäiset tuotteet jaetaan siis tuon viikon kokouksissa, ohjeet tuotteiden tilaamiseen ja tarkemmat tiedot lähetetään viimeistään edellisellä viikolla.

Tänä vuonna myymme Adventtikalentereita, Teiska-Partio jousiheijastimia ja uutena tuotteena Teiska-Partion omalla kuvituksella lakupaketteja. Kalenterit ja lakupaketit maksavat 10 €, heijastimet 5 €. Hämeen Partiopiirin joulukorttipaketteja ei enää ole myynnissä.

Joulukampanja on vuosittain Teiska-Partion suurin varainhankinta-kampanja. Joulukampanjassa kerättyjen varojen avulla olemme jo useamman vuoden pystyneet pitämään kaikki Teiska-Partion omat retket ja leirit täysin ilmaisina osallistujille. Lisäksi ylläpidämme kalustoa ja annamme käyttörahaa ryhmien viikkokokouksiin.

Tulevat tapahtumat

  • 17.–23.10.2022 Syysloma. Tällä viikolla ei partiota.
  • 24.10.2022 Teiska-Partion joulukampanja alkaa.
  • 25.–27.11.2022 Adventtileiri. Koko lippukunnan yhteinen leiri.