Teiskan Joiku 09/2022

Teiskan Joiku 09/2022 [pdf]

Kutsu syystapahtumaan

Tervetuloa Teiska-Partion syystapahtumaan!

Tapahtuma järjestetään tiistaina 20.9. Terälahdessa luontokoulun laavulla klo 18, ja koko perhe on tervetullut mukaan!

Tapahtumassa uudet jäsenet sekä uuteen ikäkauteen siirtyvät antavat partiolupauksen. Lisäksi nähdään kavereita ja paistetaan vaahtokarkkeja.

Mukaan tarvitset istuinalustan, juomapullon ja oman makkaratikun, jos sellaisen omistat.

Mahdolliset päivittyvät tiedot julkaistaan nettisivuille http://www.teiskapartio.fi/tapahtuma/syystapahtuma2022/

Teiska-Partio on Loistolippukunta

Loisto on osoitus lippukunnan toiminnan laadusta. Loiston myöntäminen perustuu lippukunnan ja sen toimintaryhmien toiminnan laadun arviointiin suhteessa partion kasvatustavoitteisiin ja arvopohjaan, partio-ohjelmaan sekä partiomenetelmään. Arvioinnin pohjana on joukko kriteereitä, jotka liittyvät yhteisöllisyyteen ja yksilöllisyyteen, partio-ohjelman toteuttamiseen, laadukkaaseen johtamiseen sekä lippukunnan viestintään ja organisointiin.

Tunnus on voimassa kolme vuotta kerrallaan ja se myönnettiin Teiska-Partiolle toisen kerran syksyllä 2021. Lisätietoa Loistosta https://hp.partio.fi/lippukunnalle/loisto/

Jäsenmaksu

Syksyllä liittyneet uudet jäsenet maksavat vuoden 2023 jäsenmaksun, joka kattaa myös tämän vuoden lopun. Vanhoille jäsenille ensi vuoden jäsenlasku tulee marraskuussa.

Voit tarkastella jäsenyyteen liittyviä tietoja ja esimerkiksi muuttaa laskutustapaa Partion asiointipalvelussa https://asiointi.partio.fi/

Jäsenmaksuvapautus

Tiesitkö, että partion jäsenmaksusta on mahdollista hakea vapautusta? Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää.

Teiska-Partion johtajat eivät näe vapautusta hakeneita eivätkä tiedä keille vapautus on myönnetty. Ohjeet jäsenmaksuvapautuksen hakemiseen: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Tulevat tapahtumat

  • 20.9.2022 Syystapahtuma. Kutsu yllä.
  • 17–23.10.2022 Syysloma. Tällä viikolla ei partiota.
  • 26–27.11.2022 Adventtileiri. Koko lippukunnan yhteinen leiri.