Teiskan Joiku 11/2022

Teiskan Joiku 11/2022 [pdf]

Seurakuntavaalit

Teiska-Partion taustayhteisönä toimii Messukylän seurakunta. Taustayhteisö ei ole lippukunnan toimielin, vaan se tukee lippukunnan toimintaa. Osa ryhmistämme kokoontuu seurakunnan tiloissa Auneksessa ja myös leirialueemme Riihilampi on seurakunnan mailla. Lisäksi seurakunta tukee toimintaamme rahallisesti.

Seurakuntavaaleissa valitaan päättäjät, jotka suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat alueemme seurakunnan toimintaa seuraavan neljän vuoden ajan.

Seurakuntaavaaleissa äänioikeus on kaikilla yli 16-vuotiailla kirkkoon kuuluvilla. Ennakkoäänestys on 8.–12.11. ja sen aikana voit äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa. Äänestää voit Teiskossa Auneksella, Teiskon kirkolla tai Teisko-Tuotteella. Tarkista tarkemmat ajat täältä.

Varsinainen vaalipäivä on 20.11. ja silloin Messukylän seurakunnassa voi äänestää ainoastaan Messukylän kirkolla.

Mikäli sinulla ei ole mielessä ehdokasta, ehdolle asettuneet partiolaiset on koottu partioehdokkaat-sivulle. Lisäksi vaaleissa on ehdolla useita teiskolaisia. Kaikki Messukylän seurakunnan ehdokkaat näet täältä.

Kannustamme kaikkia äänioikeutettuja äänestämään!

Joulukampanja 2022

Joulukampanja alkoi tänä vuonna vauhdikkaasti. Ensimmäistä kertaa myynnissä olleet lakupaketit ovat olleet hitti, ja niitä meni jo ensimmäisellä viikolla paljon ennustettua enemmän.

Mikäli sinulla on kotona myymättömiä lakupaketteja, palautathan ne mahdollisimman pian kokouksessa! Näin saamme ne myyntiin vielä halukkaalle kampanjan aikana.

Kampanja jatkuu Adventtileiriin asti. Kaikki myymättömät tuotteet tulee palauttaa viimeistään su 27.11. leirillä ja tilitykset tehdä saman päivän aikana Teiska-Partion tilille.

Adventtileiri 2022 – Hahmot hukassa

Tänä vuonna adventtileirillä autetaan Disney-elokuvista eksyneitä hahmoja. Hahmot ovat tulleet elokuvistaan muutaman esineen kanssa ja etsivät reittiä takaisin kotiin. Tule auttamaan hahmot takaisin elokuviinsa.

Leiri pidetään 25. –27.11.2022 Aitolahden vanhalla pappilalla. Leiri alkaa tarpojilla perjantaina klo 18 ja nuoremmilla lauantaina klo 10. Leirillä pääsee viettämään aikaa kavereiden kanssa ja nauttimaan kivasta viikonlopusta. Kaikkien leiri päättyy sunnuntaina klo 14 alkavaan juhlaan, johon vanhemmat ovat tervetulleita.

Adventtileirin ilmoittautuminen päättyy viikon päästä sunnuntaina 13.11. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu: www.teiskapartio.fi/adventtileiri2022

Tulevat tapahtumat

  • 25.–27.11.2022 Adventtileiri @ Aitolahden vanha pappila. Muista ilmoittautua mukaan!
  • 6.12.2022 klo 10 Itsenäisyyspäivän kirkko @ Teiskon kirkko. Osallistumme perinteiseen itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen partiopaidat päällä.
  • 27.12.2022 klo 10 Ekoteko @ Teiskon hautausmaa. Keräämme palaneet kynttilät pois haudoilta. Tarkemmat tiedot seuraavassa Joikussa.