Teiskan Joiku 07-08/2022

Teiskan Joiku 07-08/2022 [pdf]

Syksyn toiminta

Syksyn toiminta alkaa viikolla 34! Ryhmien tiedot löytyvät nettisivuilta. Tänä syksynä lippukunnassa alkaa uusi 2-luokkalaisten lauma, johon ilmoittautuminen on auki. Myös muihin ryhmiin voi ilmoittautua mukaan, tällä hetkellä kaikissa ryhmissä on ainakin yksittäisiä paikkoja.

http://www.teiskapartio.fi/syksy2022/

Hyvää alkavaa partiosyksyä kaikille!

Halogeeni 2022 -kesäleiri

Teiska-Partio oma kesäleiri Halogeeni pidettiin Riihilammilla 9.–12.6. ja se päättyi sunnuntaina järjestettyyn Teiska-Partion 45-vuotisjuhlaan.

Leirin aikana teimme tieteellisiä kokeita esimerkiksi kokeilemalla perunaparistoa, askartelimme Hanoin torni -pelin, kokeilimme veden puhdistamista luonnonmateriaaleilla ja paistoimme lounaskeitosta yli jääneistä perunankuorista sipsejä nuotiolla.

Ohjelmassa oli tietysti myös perinteisiä kesäleiriaktiviteetteja eli teltan pystytystä, tuuletuspuiden köyttämistä ja saunomista sekä uintia.

Sunnuntaina leiri huipentui lippukuntamme 45-vuotisjuhlaan, jonne kutsuttuina olivat myös vanhemmat ja muut Teiska-Partion toimintaan osallistuneet. Juhlan aikana pääsimme kertaamaan lippukunnan historiaa ja tietysti myös syömään syntymäpäiväkakkua.

Finnjamboree Kajo 2022

Heinäkuussa Kajo kokosi Evolle 13 500 partiolaista 15.–23.7.2022 järjestetylle Suomen Partiolaisten 8. Finnjamboreelle. Teiska-Partiosta leirille osallistui 29 partiolaista. Majoituimme samassa leirilippukunnassa Ledissä Aitopartion, Aitolahden Hirvi-Veikkojen, Ylöjärven Otavan ja Ylöjärven Viittaveljien kanssa. Yhteensä leirilippukunnassamme oli 109 jäsentä.

Finnjamboree antaa mahdollisuuden päästä kokemaan ohjelmaa, jota normaaleilla lippukuntaleireillä ei yleensä ole mahdollista järjestää. Kajon aikana leiriläiset pääsivät esimerkiksi kokeilemaan veitsenheittelyä, maailmanpyörän kyytiin ja ampumaan katapultilla.

Tarkemmin Kajon tunnelmiin pääset palaamaan esimerkiksi lukemalla tämän viikon Teisko-Aitolahti-lehden tai kurkkaamalla Kajon someihin.

Leirillä myönnettiin myös Nenna Järviselle Suomen Partiolaisten Pronssinen ansiomitali. Onnittelut Nenna!

Ledin yhteiskuva

Tulevat tapahtumat

  • 8.2022 (vko 34) Syksyn toiminta alkaa.
  • 9.2022 Syystapahtuma. Kutsu seuraavassa Joikussa.
  • 26.11.–27.11.2022 Adventtileiri. Koko lippukunnan yhteinen leiri.